Winterschilder Laren? Wij hebben alle vormen en maten huizen mogen schilderen. En altijd met de beste kwaliteit producten. Men vraagt ons of dat niet prijsverhogend werkt, maar wanneer je die garantie geeft die wij met u afspreken, valt dat enorm mee. Bent u geïnteresseerd in de diensten die Theo Schumacher Meesterschilder aanbied, klik dan hier voor meer info.

Winterschilder Laren

Luiken en Stores

In verband met een overcapaciteit die wij in onze speciaal ingerichte werkplaats hebben, kunnen wij u een mooie aanbieding doen voor schilder-werk aan uw Luiken en Stores.

Wij demonteren.
Eventueel repareren.
Appliceren.
En monteren ze weer keurig voor u.

Zakelijk

Regelmatig wordt schilder Loenen aan de Vecht door zakelijke opdrachtgevers gevraagd voor binnen-en buitenschilderwerk. Ons voltallig personeel is in bezit van VCA certificeringen waardoor wij op een veilige, verantwoorde manier het werk kunnen uitvoeren. Voor zeer grote projecten werken wij nauw samen met een collega schildersbedrijf die dezelfde standaard hanteert als wij en uiteraard wel onder supervisie van Theo Schumacher Meesterschilder.

Neem contact met ons op voor:

Vrijblijvende prijsopgave éénmalig schilderwerk
Vrijblijvende prijsopgave voor meerjarig onderhoudscontract.
Gratis advies voor kleurbepaling.
Gratis advies voor onderhoud.
Over schilder Loenen aan de Vecht

In 1935 richtte opa Martinus Schumacher het bedrijf Schumacher Schilder op en later zette zijn zoon Cees het voort. En wij zijn de derde generatie met het ‘schilders-dna’.

Het kantoor annex kleine werkplaats aan de Molendijk is voor ons altijd de basis gebleven, van waaruit hij de schilderwerkzaamheden coördineerde.

Met ‘Theo Schumacher Meester schilder’ willen wij met een klein team voor oude én nieuwe klanten, op het gebied van schilderwerk, beglazing of wand-afwerking, ons bekende vakwerk leveren.

Ik geniet er van om ook zelf weer volop met het schildersvak bezig te zijn en mijn broertje Cees is onze specialist betreffende marmer en houtimitaties, verguldwerk en handgeschilderde tekst op o.a. deuren. Dat vakwerk zeer gewaardeerd wordt, blijkt wel uit de goede contacten die wij in de loop der jaren hebben opgebouwd.

Geïnteresseerd in Winterschilder Laren? Neem snel contact met ons op voor meer informatie.
sikkens-theo-schumacher-meesterschilder vca-theo-schumacher-meesterschilder